Eating Stockholm: Gelato

Jag gissar att en del av er kommer dra en weekend hit till Stockholm nu i vår eller sommar så det är på sin plats att jag delar med mig av den bästa glassbaren i stan. Sveavägen är ju inte känd för att vara den roligaste gatan i city men där finns ett litet hak som är ett måste om du suktar efter glass gjord på prima råvaror.

Den italienska glassen görs på plats av mjölk och ägg, båda delar eko. Likaså vaniljen och frukten. De gör även egna nötpastor att smaksätta glassen med. Ni hör ju, alla rätt! Så äkta, rena smaker. Och man får provsmaka innan man bestämmer sig, bara en sådan sak… Mmm.

IMG_4784
IMG_4796
Jag och mannen slukade varsin bägare förra helgen. 250 gram glass var för 50 spänn stycket.

Italienska Sosta Bar hittar du på Sveavägen 84.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.