Hej vardag!

Efter två veckor av sushi, grillat och sommardrinkar hade jag och mitt kök en efterlängtad reunion igår. Visst är det alltid skönt med en paus från det vanliga? Leva rövare, skita i rutiner och regler. Fast man alltid blir påmind att kroppen funkar bäst på bra käk. Så hej vardag, nu kör vi! Kan inte påstå att jag känner höstpeppen riktigt ännu, tempen visar liksom 31 grader och alla fläktar i hela stan är slutsålda = bastu dygnet runt. Men ändå ny energi efter semestern med lust att styra upp och vara mitt bästa jag.

IMG_0277

Avslutade veckan med en storhandling på Ica Maxi Barkarby igår och sedan var det dags för Sunday Food Prep! I veckan bjuder menyn på en hel del sötpotatismos, ångad blomkål slungad i smör, kokta ägg, äpplen med nötsmör, kyckling och nötkött. Gott! Visst är det alltid skönt att vara back on track?

Share:

1 Comment

  1. Embla
    August 8, 2014 / 4:42 pm

    Hej! Jättetrevlig blogg! Kan du lägga upp recept på maten? Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.