Inspiration: CAMILLE LEBLANC-BAZINET

Mitt under min semester pågick Crossfit Games over there, i Kalifornien, med utan tvekan några av världens grymmaste atleter på plats. Varje natt på hotellrummet kollade jag genom eventen som hade ägt rum samma dag och hejade hela vägen på kvinnan som till slut tog hem alltihop: Camille Leblanc-Bazinet. Vi är ju rätt många som har girlcrushat över henne i flera år nu, jag tror knappast jag var den enda som tyckte det var kul att se henne på prispallen.

Inspirerande inte bara för att hon är galet stark, snabb och gymnast (!!) utan också för att hon ofta pratar om den mentala träningen som har krävts för att hon ska bli bättre. Camille har i många intervjuer berättat om hur hennes psyke har hindrat henne i tävlingssammanhang, att se henne överkomma det var så kul 😀

Nästa mål för Leblanc-Bazinet är att haffa en plats i Kanadas tyngdlyftningslandslag och kvala till OS 2016. Heja heja!

Share:

4 Comments

 1. August 14, 2014 / 10:33 am

  Asså denna kvinna! När hon gjorde 21-15-9 complexet unbroken, rysningar. Hon är verkligen bäst!

  • elleforte
   August 29, 2014 / 9:29 am

   Huu… Det var sjukt! Love her!

 2. Carro
  August 14, 2014 / 7:04 pm

  Wow! Stencool. Det spritter i kroppen av träningssug när man ser detta.

  • elleforte
   August 29, 2014 / 9:29 am

   Eller hur? Så inspirerande!

Leave a Reply

Your email address will not be published.