Weekend goodies

Klappar ihop en bättre helg som bjöd på lite av allt.

Den började i fredags med födelsedagsfest hos Mathilda (knäppte dessvärre inte en enda bild: #badblogger) med ett gäng sköna brudar, bubbel och kakbuffé med choklad och jordnötssmör som huvudpersoner… Vad kan gå fel? Drack kanske något glas för mycket men vaknade upp pigg och glad (jag blir aldrig bakis och ja, du får hata mig för det) och njöt av en skön lördag med plock hemma, ett par avsnitt av Scandal och kaffepromenad i regnet. Några fler bra saker på min lista:

IMG_1514

Bestämde mig för att hugga in på den här snackisen som jag släpade med mig hem från London i våras. Sorgen över att jag tappade min läslust någonstans som 21-åring efter en barndom då jag käkade romaner till frukost (typ) är evigt närvarande. Note to self: Ge dig själv mer tid. Och starta en bokklubb asap.

IMG_1206

Söndagsfika med mandelglass från Renée Voltaire, det är grejer det! Supergod, massa socker men inget mjölkprotein. Framförallt var den riktigt len och chokladtung. Tummen upp!

Har ni haft en bra helg?

Share:

7 Comments

 1. August 26, 2014 / 7:36 am

  Jag är på för en bokklubb! Jag är SÅ duktig på att läsa böcker under min semester, men SÅ dålig under resten av året pga att jag läser kurslitteratur och jobbar röven av mig :):)) Sign me up!

  • elleforte
   August 29, 2014 / 9:25 am

   Ja, går det här att ordna digitalt? Det vore ju super!

 2. Linn
  August 26, 2014 / 3:41 pm

  Startar du bokklubb är jag på!

  • elleforte
   August 29, 2014 / 9:25 am

   I’ll keep you posted 🙂

 3. Elisabeth
  August 28, 2014 / 2:14 pm

  Superkul att träffas i fredags!:) Kul tanke med bokklubb- man kan aldrig läsa för många böcker;) Kram E

  • elleforte
   August 29, 2014 / 9:26 am

   Verkligen! Ja… För min del handlar det mest om att få tummen ur och öppna boken, haha 🙂

 4. julia
  October 14, 2014 / 11:58 am

  förlåt att jag är så långt nere i arkivet, men hittade en direktlänk på google när jag sökte på bubbel och kakbuffé. vill ha lite inspo för ska nämligen bjuda hem tjejerna på fredag och bjuda på bubbel och rosa kakbuffé. men riktigt bra blogg i alla fall! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.