Snack Attack

Efter min förra operation föll jag ner i något slags djupt hål av självömkan och min diet bestod mest av popcorn, must och julkolor. Denna gång var jag redo att ta fajten med sockermonstret som alltid står och lockar med en stor kram när man behöver den som mest (… Eller kanske minst, om vi ska vara ärliga). Istället har det blivit en hel del turkisk yoghurt (den från Fontana, mmm), nötter och grönsaker med hemmagjord dipp utöver den stora laddning köttfärssås som mannen här hemma hade förberett åt mig. Nu är det en vecka (!!) sedan jag låg på operationsbordet och läkningen går snabbt framåt. Kanske lite också för att jag undvikit det snabba sockret som lätt ökar inflammation i kroppen? Vore ju inte helt ologiskt.

Mitt absoluta favoritmellanmål just nu, tillsammans med en mugg brygg, är kanelpudrade äpplen med en näve mandlar bredvid. Jag passar på att frossa i svenska vinteräpplen, som nu går att köpa i varenda affär, medan det går. Så mjuka och söta att det inte är klokt!

IMG_7224
IMG_7230

Igår var det dags för mitt första besök hos fysioterapeuten och nu är det många lätta reps som gäller för att få igång rörligheten i foten. 20 repitioner per övning (sex stycken) tre gånger om dagen. Imorgon sticker jag till gymmet för första gången på en vecka för att träna bål, rygg och axlar. Framåt. Och just det, hej december! Vad tycker ni, skönt eller stress nu när julen närmar sig? För mig är det lite av båda faktiskt. Hörs snart xo

Share:

1 Comment

  1. December 6, 2014 / 4:18 pm

    Jag stressar aldrig kring jul. Bara myser och njuter av dofter och (snart) julledigt. Tack för att du delar tankar kring rehab och att hålla ut. Jag håller ut..

Leave a Reply

Your email address will not be published.