Inspiration i fem delar*

Om jag bara fick välja en sajt att hänga på skulle definitivt YouTube ta hem det. Jag älskar att jag enkelt kan kryssa mellan Vice-dokumentärer, sminkrecensioner, inspirerande träningsklipp och intressanta föreläsningar. Idag tänkte jag dela med mig av fem inspirerande videos som finns bland mina favoriter. Kanske hittar du också något du gillar?

Gänget bakom Barbell Shrugged driver en av de bättre träningssajterna därute, tycker jag. De skriver blogg, gör podd och har gjort ett helt gäng sevärda teknikvideor. Även om ämnet är träning, Crossfit, OLY och styrkelyft mer specifikt, så tycker jag ofta att deras innehåll kan appliceras på många delar av livet. Intressanta gäster, både högt och lågt – jag gillar det! Detta avsnitt är ett av mina favoriter och handlar om den oh så viktiga sömnen. Bra skit!

Nu när Open närmar sig med stormsteg kanske denna minidokumentär kan peppa? Lite Crossfit-historia, välbekanta ansikten och den där amerikanska dramaturgin som får hjärtat att slå lite snabbare. Om du tycker att Crossfit är en sekt, se den på egen risk!

Som egenföretagare suger jag gärna åt mig av smarta tips som rör time management, målbildning och stresshantering. Marie Forleo lägger varje vecka upp smarta klipp och eftersom frågorna kommer från tittarna själva tycker jag ofta att de är relevanta även för mig. Jag rekommenderar starkt att du klickar runt bland hela hennes bibliotek. It’s good stuff!

Nu blir det riktigt nördigt men ni som gillar tyngdlyftning måste se denna video. Barbell Shrugged-gänget åker till Sverige och hälsar på Eleiko. Jag känner mig faktiskt lyckligt lottad att få träna i ett land där världens bästa utrustning är standard på i princip alla gym. Vilken lyx!

Okej, inte träning men ändå. Det här klippet såg jag för längesedan och det har liksom etsat sig fast i mig. Så vackert och sorgligt på samma gång.

Och på min att se-lista…

Vem älskar inte Oprah liksom?

*Det här inlägget är tillägnat min box-kompis Malin som har en trög jobbvecka 🙂

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.