The World is Your Oyster

Det finns så mycket längt i mitt liv just nu. Längtan framåt, längtan bort, längtan efter något nytt… Längtan efter något spännande. Något pirrigt. Säkert är det plusgraderna som inspirerar, väcker tankar, skapar drömmar. Jag läste idag att det är vår nu, i typ halva landet. Känslan av att det är dags för något nytt, på något sätt. Får ni någonsin längtan, efter något ni inte ens kan sätta fingret på?

image3image1image2

Jag vill skapa mer. Hjälpa mer. Lära mer. Vara mer.

Ny vecka, nya möjligheter. Tidernas sannaste klyscha.

Vad längtar du efter?

Share:

3 Comments

 1. February 22, 2015 / 11:37 pm

  Fin du är!

 2. February 27, 2015 / 7:48 pm

  Sådär känner jag alltid så fort jul och nyår är över. Längtan och pirran efter det där, just det där man inte kan sätta fingret på.

 3. Frida
  February 27, 2015 / 9:09 pm

  Kom precis hem från ett sportlov i Alperna och trots att det har varit fantastiskt att vara borta, åka skidor i solsken och bara få vara ledig utan en massa ‘måsten’ så känner jag precis just så; det där pirret av att få komma hem och ta nya tag. Tror att det är känslan utav att våren ligger i luften. Blir så lycklig utav det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.