V-day? B-day!

Sushi, champagne och kladdkaka. Kan man önska sig en bättre födelsedag? Valentines, som också är min b-day, firades med stil trots lite hosta och huvudvärk… Ja, det har varit sjukstuga här hemma det senaste precis som hos de flesta. Den här gången bestämde jag mig för att embracea eländet och vila ut skiten ordentligt. Det lönar sig! I måndags var jag tillbaka i boxen med massor av energi och som om inget hade hänt. Ibland kan ju den där comebacken på gymmet vara rätt tuff och motig efter en tid hemma i soffan… Kanske beror det på att man ofta sätter igång för tidigt?

Att sänkas av en förkylning är fortfarande något jag kan typ brista ut i gråt för *drama queen* men också ett tillfälle att öva på det där tålamodet som jag ofta har för lite av. Helt ärligt, jag vill bara vara frisk och hel. Den där personbästa-hetsen jag har haft som inneboende verkar faktiskt ha sagt upp sitt hyreskontrakt. Form, funktion och glädje viktigast! Vilket gör mig mer peppad än på länge.

IMG_3643IMG_8807IMG_9888

Tillbaka till firandet. Killen överraskade mig med brunch på Berns Asiatiska, som har stått på min att äta-lista i säkert fyra år (!!) men aldrig blivit av. Jag älskar verkligen de asiatiska köken, främst det japanska, och var i mitt esse bland sushi, chokladtryfflar och good people watching. Maten var god, servicen bra och stämningen laid back. Rekommenderas!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.