Top three

I helgen var jag på en jobbresa söderut och jag måste erkänna, jag är inte den som packar i en liten bag även om jag bara ska vara borta tre nätter… Förutom ett par ombyten ska träningskläder, en extra jacka, tyngdlyftningsskor och vanliga träningspjux med. För att inte nämna min favoritfön (har bara en men ja, den är en favorit), ett par klackar, kanske en locktång… Och på det en big ass necessär med det allra nödvändigaste: Ansiktsrengöring, handkräm och torrschampo. Bäst i min bok just nu:

IMG_9352

Torrschampo från Klorane. Ni vet hur vissa torrschampon gör håret sådär enormt och torrt och liksom… Pudrigt?  Den här är något annat. Skapar ingen nämnvärd volym (vilket jag gillar!) men ger håret en nystart, lite renare utan att bli för torrt. Dessutom doftar detta sprayschampo helt ljuvligt. Fräscht (kreativt!) är det mest passande ordet jag kan komma på. Helt klart värt att prova om du fortfarande letar efter the one när det gäller hårtvätt på flaska.

BioCleanse ansiktsrengöring från Estelle & Thild. Jag måste erkänna, jag köper nästan aldrig samma ansiktsrengöring två gånger. Ingen jag har provat känns liksom tillräckligt speciell för att förtjäna den typen av uppmärksamhet. Så. BioCleanse från Estelle & Thild kanske inte utför några mirakel men den är helt klart trevlig och gör sitt jobb. Men när det är dags för påfyllning provar jag nog Weledas mandelrengöring istället. Någon som gillar?

Handkräm från Nuxe. Eftersom jag är något av en handkrämsjunkie säger det ändå någonting att denna tub från Nuxe ligger på topplistan. Återfuktar, går snabbt in i huden och innehåller inte en massa onödig parfym. Nuxe = bra skit!

…..

Jag måste säga att jag har ett par riktigt tråkiga shoppingmånader bakom mig då jag försöker mig på någon slags minimalistisk livsstil… Men suget efter en Londonresa med tillhörande köpfest på Boots är starkt. Rosa läppstift! Mintgröna nagellack! Persikofärgade rouge! Är någon med mig?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.