50 shades of pink

Finns det något bättre än ett riktigt snyggt nagellack? Korta och målade rosa är lite av mitt signum. Här är mina tre favoriter just nu.

IMG_9733

Från vänster: Brides no grooms, Watermelon och Bachelorette Bash.

Bachelorette Bash. Jag är inne på min sjätte flaska och ja, detta lack förtjänar helt klart att stå på prispallen. En djup rosa som täcker bra redan efter ett lager. Detta lack är också det jag får mest frågor om, alla vill veta vad det heter!

Watermelon. En sommarfavorit, perfekt rödrosa som lutar mer åt det senare. Fin formula och en färg som ger sommarvibbar… What’s not to like?

Brides no grooms. Ett nytt tillskott som hör till Essies Bridal Collection. Jag kunde inte låta bli att slå till… Jag ska ju trots allt gifta mig i höst! Detta är ett perfekt lack för dig som inte riktigt pallar neon men ändå vill ha en färg med tryck i.

På tal om bröllop, nu är det mindre än 150 dagar kvar tills min favoritperson och jag ska bli man och fru. Iiih! Det pirrar i hela mig bara jag tänker på det. Nu har planeringen dragit igång på riktigt och det känns nästan som en lek när vi provar ringar, väljer musik till vigseln och samlar inspiration på Pinterest. Och så känns det rätt häftigt att det blev han, killen som stack in huvudet när jag hade lektion i Kulturhistoria den där första veckan i ettan, som jag skulle gifta mig med 12 år senare. Wow.

IMG_6341

En sneak peak på våra Save The Dates, tryckta med letterpress. Nu ska vi börja fila på inbjudningarna!

Share:

2 Comments

  1. May 26, 2015 / 6:31 pm

    Grattis till bröllopet! Gud vad skoj om de blir lite bröllops inspirerat på din blogg!

    • June 8, 2015 / 10:58 am

      Tack 😀 Det känns jättekul! Ska absolut se till att blogga lite om förberedelserna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.