En helg i London

Från en storstad till en annan, just nu befinner jag mig i London och skriver detta blogginlägg efter en söndagsmiddag på favoriten Aubaine. Här kommer jag ha turen att tillbringa en hel del tid i höst! Och efter en solig helg i kanske världens vackraste stad känner jag mig pirrig och förväntansfull inför en ny årstid.

Den senaste tiden har varit ganska hektisk med två stora tidzonsbyten och massor av jobb så i helgen har vi ägnat oss åt att strosa och slappa. Häng med!

IMG_2010image1 IMG_2015IMG_4082 IMG_2023IMG_8167 IMG_6441IMG_7161

Vackra byggnader, färgglada blommor, goda smoothies, nya smultronställen och ekorrarna i Hyde Park… Några favoriter från min helg! Saker som inte fastnade på bild: När en fågel bajsade precis över mitt huvud och A fick paniktorka med en servett. Oh well. Hoppas er också var bra <3

 

Share:

4 Comments

 1. September 8, 2015 / 6:56 pm

  Åh vackra stad. Riktigt sugen på att åka dit snart!

  • October 2, 2015 / 12:03 am

   Ja, kom kom så går vi ut och käkar! x

 2. September 8, 2015 / 8:06 pm

  Hej, kom in på din gamla blogg då jag letar efter boken “styrketräning”. jag undrar om du har din kvar och är intresserad av att sälja den? Den är nämligen slutsåld och görs inte längre men jag har fått kika i den hos en kompis och jag bara älskar uplägget i den!
  Hör gärna av dig //Therese

  • October 2, 2015 / 12:04 am

   Ja, den är så bra! Tyvärr vill jag ha min kvar men jag tror att jag har sett den i bokhandeln? Kanske kan några ställen ha den kvar?

Leave a Reply

Your email address will not be published.