fri-yey

Jippi! En fredagsblomma! Höstbuketter är något allra extra tycker jag och vid tunnelbanestationen där jag bor finns varje dag ett gäng superfina arrangemang. Idag haffade jag en bukett med eukalyptus, tistel och vinterbär för att fira in helgen. Många har frågat varför jag plötsligt är i London så ofta och det är egentligen inte så komplicerat. Min man bytte jobb och hamnade här ett tag framöver. Så nu har vi en adress i Stockholm och en här samtidigt som vi försöker göra det bästa av situationen. Tack vare att jag frilansar behöver vi inte vara ifrån varandra så mycket, jag jobbar från London när jag kan och flyger tillbaka till Stockholm när det behövs.

Första fredagsblomman London edition💐Happy weekend!

Trots att vi är mitt uppe i ett spännande äventyr är det också både tufft och läskigt. Att bo någonstans är en helt annan grej än att vara där på semester. Jag är inte rädd för förändring och pushar mig själv att anta nya utmaningar ofta men när jag väl är uppe i det tycker jag att det är ganska jobbigt att behöva hitta nya rutiner. Att dessutom vara i ett nytt land där man har noll koll på hur saker går till, ja, det finns ju risk för en hel del snedsteg. Att hitta en bra lägenhet är ett kapitel i sig. Men, en dag i taget så ska jag nog lyckas hitta lite vardag i denna stora, stora stad. I helgen hoppas jag kunna få tag på biljetter till Hunger Games-filmen och så ska jag styra upp lite här i lägenheten. Det känns som jag har levt ur en resväska de senaste månaderna. Puh!

Dessutom ska jag skriva klart ett inlägg om vårt bröllop. Vår fotograf tog så otroligt många vackra bilder och jag vill dela dem med er. På bloggen nästa vecka! Hoppas ni får en skön helg <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.