Igår, Idag, Imorgon

Igår… Försökte jag få tag på biljetter till Adeles spelning i Stockholm. Ett förhandssläpp som resulterade i att jag stod i kö över två timmar för att sedan se biljetterna ta slut sekunden efter jag hade fått tillgång till dem. Argh! Har ni hört hennes senaste? Love in the Dark är min absoluta favorit. Stråkar, svart som natten och så den bästa rösten i modern tid. Rys!

Idag… Känner jag julhetsen. Jobb som ska bli klart, resor som ska bokas och julkort som ska skickas. Jag har skalat ner rejält på klappfronten vilket är så skönt. Sedan väntar två veckor Sverigeturné med min man. Sovmorgnar, kramar och långsam lunk. Efter kanske världens stressigaste år ska det bli så skönt!

Imorgon… Är det fredag. Hurra! Jag ska avsluta veckan med böjfest och en svettig wod. Sedan blir det nog en nachostallrik med starka jalapeños som jag har fått dille på. Och så klämmer vi ett par avsnitt av Bron. Sen till festen, jag vet, men jag fattar nu vad alla snackar om!

IMG_7177Sverige snart ses vi!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.