En bra hälsoblogg

Gissa hur glad jag blev när jag hamnade på Expressen Hälsolivs lista över 10 träningsbloggar du borde följa…! Dessutom tillsammans med stjärnor som PT-fia, Jill Holmström, Lofsan och Jacob Gudiol (för att nämna några) och den finfina beskrivningen:

I sammanhanget en liten indiepärla, men väl värd att lyftas fram. Frilansjournalisten Danielle Deasismont formulerar sig nämligen så tankeväckande och fint, oavsett om det handlar om träning, mat, relationer eller vardagspussel. “Elles” mål är att vara stark i både kropp och själ: hon trivs bland skivstänger och drömmer om att tävla i tyngdlyftning. På bloggen skriver hon om det – samt vikten av att vila, äta och vara närvarande.

IMG_1795

Extra glad blir jag ju eftersom det är precis den balansen jag själv gillar i bloggar. Stort och smått, fina bilder utan att det blir för ouppnåeligt perfekt, en människa bakom orden där alla känslor och delar av livet får ta plats. Hälsa är ju så mycket mer än antal träningspass i kalendern eller vad som ligger på tallriken. Hur ser din bästa blogg-lista ut?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.