Brunch och början på något nytt

Är inte påsken den bästa högtiden av dem alla? Ingen hets, inga krav… Ett helg som helt oförskämt kan ägnas åt att skrota runt, äta choklad och vila. Dessutom dyker den bara upp, som en liten trevlig surprise där runt vårstarten någon gång. Jag och min man brukar maxa myset genom att stanna hemma över påsken. Resväskorna får stå orörda och det är så skönt.

En av de bästa sakerna jag vet är att strosa. Här i London kan det vara lite klurigt då det finns gott om återvändsgränder och krokiga gator, stadsdelarna är inte lika öppna som exempelvis Paris eller Stockholm. Så helst hänger jag i Notting Hill, South Kensington och Chelsea där man kan gå vilse bland vackra ytterdörrar, blommande uteplatser och snirkliga grindar. Och så finns där så många bra ställen att smita in på när hungern slår till!

IMG_6517

I lördags hamnade vi på Eggbreak, ett litet gulligt ställe två minuters promenad från Notting Hill Gate.

IMG_5837

Eggs Benedict är ju alltid ett säkert brunchkort men denna gång föll valet på en skiva surdegsbröd med mosad avokado (+ grönkål, chili och lime) och pocherade ägg. Ett hett tips om du är i stan! Påskmåndagen ägnades traditionsenligt även åt bokföring, en av de mindre glammiga delarna av att driva eget. Samtidigt är det rätt skönt, jag är ju en sådan där typ som gillar bokslut och att vända blad. April är en perfekt månad att börja med något nytt. Vårpepp!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.