Vi ska få en bebis!

Den största, bästa rubriken jag någonsin skrivit. Åh. Tänk att det om ett ynka litet halvår ska bo en baby här med oss. En liten minimänniska, vår lilla skatt. Det tog ett tag att sjunka in, även om det fortfarande gör det lite varje dag, men de senaste veckorna har jag gått runt med ett finurligt litet leende på läpparna. Klappat den (än så länge) obefintliga gravidmagen och liksom… Börjat förvandlas till en mamma. Läskigt, spännande, häftigt, stort, helt overkligt och så rätt. Allt det där i en enda röra. Faktiskt en av få saker jag inte har helt lätt att sätta ord på.

Just nu är jag mitt uppe i tillståndet som kallas spökveckor. Tiden då bebisen varken syns eller känns och det stämmer – jag känner mig faktiskt helt som vanligt bortsett från drömmarna som härjar under natten och den längtan som växer i mitt hjärta. Jag väntar otåligt på att känna det första fladdret, funderar på hur varmt man bör klä ett majbarn och drömmer om hur livet kommer se ut om exakt ett år – då babyn är en självklar del av vår familj och vi ska fira vår första jul som tre.

Tanken är att jag ska dokumentera allt som händer här i bloggen. Yes! Nu kör vi igång igen.
Hoppas ni vill hänga med!

Share:

3 Comments

 1. Lisa
  December 1, 2016 / 7:43 pm

  Stort grattis!

 2. Carro
  December 1, 2016 / 8:19 pm

  Stort grattis! Att vara gravid och ta emot ett barn är det häftigaste jag har varit med om.

 3. Anna
  December 11, 2016 / 8:34 pm

  Jaaaa! Grattis! Vill höra om ALLT. 🙂 /Preggo v. 28

Leave a Reply

Your email address will not be published.